50+? Geniet van het varen, buiten schoolvakanties om!

Doerak Wobbe is te huur voor ervaren motorbootvaarders die graag buiten de schoolvakanties van de vrijheid van het water willen genieten. In de weken tussen vakantieperioden in is het heerlijk rustig op de Friese meren, zijn wachttijden voor sluizen en bruggen beperkt en is in de 11 steden altijd een ligplaats te vinden. Bekijk de mogelijkheden!


Aanbieding: boek vóór 31 mei een aaneengesloten periode van minimaal twee weken en ontvang gratis een volledige set beddegoed, handdoekenset én keukenlinnen voor gebruik tijdens je vakantie. Boek je drie weken? Dan kun je gratis over twee vouwfietsen beschikken! Vraag ons naar de mogelijkheden!


Doerak Wobbe is voor twee personen de ideale boot, met ruime stahoogte en heel veel opbergruimte. Slapen kan in de kajuit, voorin op het dubbelbed (140×200 cm.) of op de twee aparte bedden in de achterkajuit (80×200 cm.). Alle bedden zijn voorzien van goede matrassen, met een topper, lakens en dekbedden in varianten per seizoen.

Alle gemakken

De kombuis heeft ruime stahoogte om maaltijden te kunnen bereiden of de vaat weg te werken. Isotherm koelkast, ruim genoeg voor en vakantie. Onder de kuipvloer is een koele ruimte voor het opbergen van boodschappen. Driepits kooktoestel (gas), een elektrisch oventje en een Nespresso koffiemachine maken het compleet.

De wasgelegenheid beschikt over een elektrisch toilet (papier apart wegwerpen in pedaalemmer), met meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke spullen en handdoeken. Goede verlichting en een handige spiegel, ook niet onbelangrijk.

Alle comfort

Doerak Wobbe is van alle gemakken voorzien, gericht op een ontspannen vakantie. Boeken, tijdschriften, spelletjes, klapstoelen en tafel voor op de wal, alles om dagenlang in de niks te kunnen verblijven. Maar ook de gemakken van thuis zijn aan boord, zoals streaming audio (radio cd-speler met bluetooth), digitale televisie (met dvd-speler) voor free to air kanalen. Voor het verbeteren van de Wifi ontvangst is een 120 cm. lange antenne (met USB) beschikbaar. Koud? Doe de kachel aan.

Een 11-stedentocht maak je met Doerak Wobbe in een paar weken. Een vaartocht naar de Weerribben of binnendoor naar Delfzijl, met Doerak Wobbe is heel veel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bekijk hier de agenda om te reserveren!

Beeld: Doerak Wobbe afgemeerd in Leeuwarden, Prinsentuin, tegenover de Harmonie, oktober 2020.

Dit vind je misschien ook leuk...