Klaar voor de vaarvakantie!

Zowel Doerak 1050 AK Wobbe als Doerak 850 OK Fries zijn klaar voor het zomerseizoen. Een vaarvakantie op de Friese meren doet je voor even alles vergeten! Vrij in de natuur, de wind door je haar, volop genieten van de wijdse vergezichten. Vindt de mooiste plekjes van de Marrekrite aanlegplaatsen. Bezoek de Friese elfsteden. Ga varen met de Kameleon of bezoek het Douwe Egberts Museum. Een vaarvakantie in Friesland is er één die je nooit meer vergeet.

De Doerak is het oer-Hollandse antwoord op vaarvakanties. Deze no-nonsense motorboot is onverwoestbaar, een ruimtewonder, nooit bang voor een smetje, altijd robuust en klaar voor de taak. Doerakvaarders zijn een tikje eigenzinnig en trekken hun eigen plan. Niet voor niets dat je de Doerak overal ziet, in Friesland en ver daarbuiten.

Wij verhuren onze Doeraks graag aan ervaren watersporters die ervaring hebben met het varen van vergelijkbare kajuitboten. Het vaargebied omvat Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel, exclusief het IJsselmeer en de Waddenzee. Wil je verder weg? Vraag naar de voorwaarden.

Onze boten zijn vaarklaar voor je vakantie en extra ‘aangekleed’ voor een compleet vakantieplezier. Zo hebben we aan boord niet allen films op DVD, boeken, tijdschriften, spelletjes, maar bijvoorbeeld ook visgerei of een complete set tuinstoelen voor een fijne zit op de wal.

Maak je plannen voor je vakantie samen met Doeraktehuur. Wij hebben goede ideeën voor de ideale vaarvakantie afgestemd op jouw wensen. Samen maken we een vaarplan waar je iedereen een plezier mee doet. We barsten van de ideeën! Boek nu en doe je voordeel!

Dit vind je misschien ook leuk...