Boek nu 3 weken zomervakantie met Doerak Fries – Derde week = 50% korting!

Dit seizoen heeft Doeraktehuur weer de zomerspecial: 3 weken vaarvakantie met Doerak 850 OK Fries met een aantrekkelijke korting. Boek drie weken en betaal voor de derde week slechts 50%! De zomerspecial is geldig voor de periode 2 juli tot 25 augustus. Boek nu!

Doerak Fries is de ideale vakantieboot voor een zwerftocht over de Friese meren of een complete Elfsteden vaarvakantie. Met de ruime kuip geniet je maximaal van de omgeving. De boot is ruim genoeg voor twee volwassenen (en 1 of 2 kinderen). Volledig uitgerust, met koken op gas, een grote koelkast, Nespresso koffieapparaat, hete lucht kachel (diesel), omvormer voor 230V aan boord, televisie, radio/cd-speler, pomptoilet met vuilwatertank. Twee stuurstoelen voor een fijne zit tijdens het varen.

Doerak Fries is compleet uitgerust voor een lange vakantie, inclusief klapstoelen, kuiptafel, stofzuiger, ventilator, borden, bestek, kookgerei etc. Ook zijn de meest gebruikte artikelen al aan boord, waaronder koffie, thee, koffiefilters, wc-papier, zodat je niet alles hoeft mee te slepen (wel aanvullen als het op is!).

De kuiptent kun je eenvoudig wegnemen om heerlijk open te varen, maar je kunt ook de boel verduisteren met gordijnen, zodat je ook in de kuip privé bent. Zo ontstaat extra ruimte om te slapen. De bedden aan boord van Fries zijn voorzien van nieuwe matrassen. Je kunt gebruik maken van het bed voorin, vooraan 210 cm lang, achterin 170 cm lang, 130 cm breed. De banken zijn 200 cm lang en 70 cm breed. Bij de banken vind je een stopcontact en USB laadpunten voor je telefoon of tablet.

Wil je meer informatie of alvast een lange vaarvakantie reserveren? Maak gebruik van ons aanbod en de zomerspecial, waarbij je drie weken boekt, doch slechts 2 1/2 week betaalt. Meer weten? Stuur ons een berichtje of bel met 0621 452 441!

Dit vind je misschien ook leuk...